Huub Stoop installatietechniek
 

Welkom op onze website


Bij Huub Stoop installatietechniek kunt u terecht voor installatie, onderhoud en service van verwarming en airco's.    Daarnaast houden we ons bezig met loodgieterswerkzaamheden, sanitair, dakbedekking en ventilatie. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf met voldoende ervaring en vakbekwaamheid, dat niet alleen weet wat er tijdens installatiewerkzaamheden moet gebeuren, maar ook graag meedenkt over wat er leeft in het voor- en na-traject. Bij ons bent u verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service.

We zijn VCA gecertificeerd en voldoen hiermee aan de gestelde eisen ten behoeve van veiligheid. Wij vinden het belangrijk om netjes en secuur werken. Nadat het werk is uitgevoerd wordt de werkplek schoon opgeleverd. 

Door het volgen van de BBL opleiding monteur en 1ste monteur installatietechniek heb ik tijdens mijn studie bij het leerbedrijf al veel ervaring kunnen opdoen met het aanleggen en onderhouden van installaties ten behoeve van gas, water, centrale verwarming, ventilatie, sanitair en riolering.  Na het behalen van dit diploma heb ik mij verder gespecialiseerd tot service monteur, service technicus, periodiek onderhoud (PO) en stek monteur niveau 1 waardoor ik gecertificeerd ben om onderhoud en service te bieden aan kleine en grote installaties op het gebied van luchtbehandeling, verwarming en koeling.

Via de menuknoppen kunt u uitgebreide informatie over onze diensten terugvinden. Wij werken tegen concurrerende prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst bij uw toekomstige installatiewerkzaamheden.

Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn kunt u ons te allen tijde rechtstreeks bellen op het 
nummer: 06-48405596