Huub Stoop installatietechniek
 

Verwarming

Aanleg en/of aanpassing van uw cv-installatie:

Bij ons kunt u terecht voor de aanleg van een nieuwe cv installatie of een aanpassing van uw huidige installatie bij een verbouwing. Dit geldt voor dikwandig gelaste/gefitte installatie, dunwandige installatie met radiatoren of vloerverwarming. We werken altijd oplossingsgericht zodat uw centrale verwarmingsketel een optimale werking behoudt en bovenal uw veiligheid gewaarborgd is. Bovendien kunnen wij u van advies voorzien bij de aankoop en aanleg van een nieuwe CV ketel en/of airco. Als ervaren installateur weten wij precies welke verwarmingsketel en/of airco geschikt is, passend bij uw wensen en budget. 

Vervanging van uw cv ketel

Er is volop keuze op het gebied van ketels, denk hier bijvoorbeeld aan een traditionele cv ketel of combi ketel. Er zijn ook duurzamere alternatieven zoals de warmtepomp en de zonneboiler. Samen zoeken wij naar een passende oplossing voor uw woning of bedrijf. Vanaf het moment van ideevorming kunnen wij u al van dienst zijn. 

Service en onderhoud

Een storing aan uw verwarmingsinstallatie komt altijd ongelegen. Dit kunt u voorkomen door het laten uitvoeren van preventief onderhoud. Daarnaast verlengt u door middel van het juiste onderhoud de levensduur van uw installatie en is de veiligheid van uw verwarmingsketel gewaarborgd.  Wij kunnen u een onderhoudscontract aanbieden zodat uw cv ketel elk jaar gecontroleerd en onderhouden wordt. of het nu gaat om een ketel of een stookruimte bij bedrijven.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op.